onsdag 12. mai 2010

Småting om store ting

I disse dager frir NHO Østfold til de mindre medlemsbedriftene i Abelia, NHO Service, NHO Mat og Drikke, NHO Mat og Bio og NHO Reiseliv. Vi mobiliserer for Småtinget i Alta 30-31 august der viktige tema for små og mellomstore bedrifter kommer opp. Det dreier seg vilkår for vekst, smart vekst og teknologiutnyttelse. Sammen med et sosialt arrangement ligger det rette for nettverksbygging. Det er noe alle virksomheter er avhengig av - og kanskje særlig vekstbedrifter.
Alle NHO bedrifter er velkomne på Småtinget, men vi tror at de små og mellomstore bedriftene i de landsforeningene som vi nå ringer til er de delene av næringslivet som representerer mye av den spennende veksten  og de nye arbeidsplassene i Østfold. Mange av disse virksomhetene lever på grunn av, eller på siden av, industribedriftene som fortsatt er viktige i Østfold. Kompetente og vekstsøkende underleverandører er viktig for industribedriftene, og derfor er møteplasser for SMBene viktig.
Jeg håper å få med meg en solid gruppe østfoldbedrifter til Alta, og vi har fått til gunstige pakkeløsninger for bedriftene våre. Da kan vi sette Østfold på kartet som en av de viktigste matprodusentene i landet, og som en region med et vekstsøkende næringsliv i vekstområder knyttet til kunnskapsanvendelse, opplevelser og tjenesteyting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar